Avertizori din conducerea SIE ne atrag atenţia, prin intermediul Expresului de Sud: „Mircea Geoană se află în atenţia noastră încă din anul 1994, ca urmare a colaborării sale cu nucleul de spionaj Aspen!”. Această declaraţie şocantă dar credibilă, având în vedere că parvine din partea profesioniştilor din acest serviciu secret al României (care ne-au pus la dispoziţie documente în acest sens), vine la puţin timp după ce şi SRI ne-a pus la dispoziţie mai multe dosare în care personajul principal este Mircea Geoană, urmărit, tot din anul 1994, pentru introducerea în ţară, sub pretextul „dezvoltării” mediului de afaceri, a unor terorişti din gruparea paramilitară PKK. Ambele filiere, una de spionaj şi alta de terorism internaţional, au băgat în conturile familiei Geoană sume imense de bani şi i-au facilitat construirea mai multor vile în America, achiziţionarea unor ferme în Texas şi i-au pus la dispoziţie o altă proprietate în Anglia. Celor câţiva „alegători” ai Prostănacului, în special lui Adrian Mititelu, le sugerăm parcurgerea cu atenţie şi nu în diagonală a acestui material publicat în premieră, pentru a înţelege că mai bine acceptă să intre în puşcărie pentru evaziune fiscală şi delapidare, decât să zacă 25 de ani în pârnaie doar pentru că fac jocurile unui spion, complicitatea la spionaj fiind una dintre cele mai aspru pedepsite infracţiuni de încălcare a Siguranţei Naţionale!
OFICIALI SIE NE-AU DEZVĂLUIT CĂ INSTITUTUL ASPEN A FOST FONDAT ÎN SUA, în 1950, de un grup de oameni de afaceri şi intelectuali americani care, potrivit site-ului oficial al organizaţiei, îşi propunea „să dezvolte lidearship-ul iluminat” – o formulă ce aminteşte de idealurile masonice. Denumirea a fost luată după localitatea Aspen (în traducere „plop tremurător”) din statul Colorado, o mică, dar celebră staţiune de ski, şi îşi are sediile centrale în Aspen Colorado şi Washington D.C.. Alte centre afiliate au fost create în Franţa (Lyon), Germania (Berlin), Italia (Milano şi Roma), Japonia şi India. Institutele Aspen afiliate sunt autofinanţate şi administrate independent, dar promovează valorile Aspen. Scopul unei astfel de organizaţii, care cuprinde cele mai puternice corporaţii şi grupuri de interese din SUA şi din Europa, este să adune printre membrii săi cei mai influenţi oameni aflaţi în poziţii-cheie în administraţiile guvernamentale, astfel încât interesele economice şi financiare la nivel global să le fie cât mai bine servite. Mai pe româneşte spus, Institutul este în atenţia tuturor serviciilor de securitate ale ţărilor în care şi-a întins tentaculele, iar „scopul său real este cel de spionaj bancar şi economic”, se arată în prima pagină a dosarului Geoană-Spionaj aflat la Serviciul de Informaţii Externe al României.
ÎN ROMÂNIA, FILIALA INSTITUTULUI ASPEN A LUAT NAŞTERE, OFICIAL, LA FINELE ANULUI 2005, iar liderii săi, aşa cum am văzut în dosarul de la SIE sunt: Mircea Geoană, preşedinte al Organizaţiei, Dinu Patriciu, Codruţ Sereş (omul lui Dan Voiculescu), Emil Hurezeanu (omul lui Sorin Ovidiu Vântu), Viorel Hrebenciuc şi Adrian Năstase. Ca o paranteză, trebuie precizat faptul că regăsirea celor de mai sus în „Comitetul Director” al Aspen demonstrează clar şi de netăgăduit că pârghiile prin care şi-au dat toţi mâna împotriva lui Traian Băsescu sunt susţinute de forţe ostile României, iar scopul real al lui Geoană în privinţa ajungerii sale la Cotroceni era doar unul singur: împiedicarea instituţiilor statului de a demonta perfida organizaţie din România a spionajului american al Aspen. Mai trebuie precizat, de asemenea, faptul că Institutul este în atenţia Serviciilor secrete din lume şi datorită apartenenţei declarate ale conducătorilor lui la Grupul Ocult Bilderberg.
DEŞI S-A ÎNFIINŢAT OFICIAL ÎN ROMÂNIA ÎN URMĂ CU PATRU ANI, ACŢIUNILE DE SPIONAJ (acoperite sub diverse acţiuni culturale ori economice), Aspen şi-a început activitatea pe teritoriul ţării noastre încă din anul 1994, când de altfel SIE a luat act de intenţiile reale ale grupului şi a început urmărirea informativă a membrilor săi. Iniţiativa înfiinţării Institutului – după cum se arată în raportul SIE, i-a aparţinut lui Mircea Geoană, după participarea sa ca invitat la lucrările conferinţei americane din 1997, pe când era ambasador al României în SUA, el devenind şi preşedintele filialei din România a Institutului Aspen.
COMPONENŢA ORGANIZAŢIEI DIN ROMÂNIA DEMONSTREAZĂ cel mai bine legăturile politice şi infiltrarea nucleului de spionaj al Aspen în economie şi sistemul bancar al ţării, dar şi intenţiile de viitor ale acestor clanuri conduse şi coordonate din exterior pentru distrugerea României. Astfel, potrivit ofiţerilor SIE, „din organizaţie fac parte: Stefan Albaroso, CEO (Chief Executive Officer, echivalentul Directorului General Executiv într-o companie) CEFIN; Gheorghe Barbă, (văr cu Mihaela Geoană), director pentru Europa de Est al Wallbridge Group; Andres Baudia, CEO VEOLIA România; Mateo Codazzi, ENEL România; Michael Cole, Smithfield Foods SUA; Mihnea Constantinescu, fostul şef de cabinet al premierului Tăriceanu; Ionuţ Costea, fostul preşedinte al Raiffeisen, Banca pentru Locuinţe, actualmente preşedintele Consiliului de Administraţie al Emporiki Bank (cumnat al lui Mircea Geoană); Daniel Dăianu; Nicolae Dănilă, fost CEO BCR; Cosmin Dobran, consilier MAE; Călin Drăgan, CEO Coca-Cola România; Bogdan Enoiu, acţionar şi administrator BV McCann Erikson; François Formont, CEO Dacia Renault; Patrick Gelin, CEO BRD; Florin Ilie, ING Bank; Antonello Iroce, ENEL Italia; Sergiu Medar, fostul şef al Serviciului de Informaţii al Armatei şi fost consilier al preşedintelui Băsescu, (Medar l-a trădat pe Băsescu după ce Geoană i-a oferit suma de 300 de milioane de euro pentru informaţiile pe care Medar i le-a furnizat despre dotarea secretă a armatei române – n.r.); Enrico Malerba, CEO Pirelli România; Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR; Sorin Minea, CEO ANGST; Richard Moat, CEO Orange România; Liliana Solomon, CEO Vodafone; Dan Ostahie, CEO ALTEX; Mişu Negriţoiu, CEO ING Bank; Răsvan Radu, preşedinte UniCredit; Paolo Sartori, Centrul SECI; Florin Talpeş, SOFTWIN; Dan Şucu, Mobexpert; Jean Valvis, CEO La DORNA; Steven von Groningen, CEO Raiffeisen România; Nicolae Voiculescu, CEO NOVARTIS PHARMA. Toţi aceşti oameni, extrem de bogaţi şi de influenţi, se întrunesc cam o dată pe lună sub preşedinţia lui Mircea Geoană şi, în spatele uşilor închise, dezbat diverse „probleme”. Aspen promovează, de altfel, principiul „uşilor închise”, adică secretizarea activităţii desfăşurate de institut.
MENŢIONĂM CĂ MIRCEA GEOANĂ DEŢINE O VILĂ GRANDIOASĂ în statul Colorado SUA (pe care o puteţi vedea în exclusivitate şi în premieră în Expresul de Sud). El a optat pentru acel stat tocmai pentru a fi aproape de centrul de comandă al ASPEN. De asemenea, spun sursele noastre din Servicii, „el s-a deplasat în vacanţa de iarnă 2009 la ferma sa din statul Texas”, dar şi „la sediul central al Institutului Aspen”, de unde a „luat lumină”. Legăturile membrilor acestui clan de spionaj masonic, ca şi sprijinul reciproc pe care şi-l acordă în anumite momente sunt evidenţiate de informaţia pe care o deţinem chiar din interiorul organizaţiei, potrivit căreia în urmă cu câţiva ani Mircea Geoană a primit şpagă de la Bogdan Enoiu suma de 1 milion de dolari pentru a-l sprijini pe acesta în promovarea în România a intereselor firmei de publicitate pe care o administra, BV McCann Erikson. De asemenea, deşi în opoziţie, Mircea Geoană l-a recoman dat şi sprijinit pe Adrian Vieriţă să ajungă în ianuarie 2008 ambasador al României la Washington.
(va urma)
Simona Fica, 3 decembrie 2009
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu